ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Κέντρο Εξατομικευμένης Διατροφής και Διατροφικής Εκπαίδευσης στην Καλλιθέα

MINDFOODNESS ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Γειά σας,

είμαστε η Αδαμαντία (Μάντυ) Παπαϊωάννου (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc)  και η  Έλενα Διάφα (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc) και σας καλωσορίζουμε στο νέο διαιτολογικό μας κέντρο στην Καλλιθέα!

Αναζητάτε ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ; Ως Διαιτολόγοι είμαστε υπέρμαχοι της ενσυνείδητης διατροφής με σκοπό την ολοκληρωμένη, ολιστική προσέγγιση και την επίτευξη των δικών σας διατροφικών στόχων, εξυπηρετώντας πλέον διαιτώμενους από Καλλιθέα και Νότια Προάστια.

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι Καλλιθέα
MINDFOODNESS - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Γιατί να επιλέξετε το διαιτολογικό μας γραφείο στην Καλλιθέα;

Διατροφικη εκπαιδευση

Διατροφική Εκπαίδευση

Η διατροφική συμπεριφορά διαμορφώνεται σε πολύ νεαρή ηλικία και έκτοτε είναι δύσκολο να αλλάξει. Παρόλα αυτά, στο Mindfoodness Καλλιθέας πιστεύουμε οτι η γνώση έχει τη δύναμη να επιφέρει σημαντικές αλλαγές.

Για το λόγο αυτό ως Διαιτολόγοι με έδρα την Καλλιθέα εστιάζουμε στην ενημέρωση μέσα από μία ψυχοεκαιδευτική προσέγγιση, με στόχο να έχει κανείς όλα τα εφόδια για να κάνει στοχευμένες και συνειδητές διατροφικές επιλογές.

Επιστημονική προσεγγιση

Επιστημονική προσέγγιση

Η επιστημονική γνώση είναι το Α και το Ω στη δουλειά μας. Μαζί θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες σωματομετρικές αναλύσεις για να αξιολογήσουμε την κατάσταση θρέψης, τον βασικό μεταβολισμό και τις εξατομικευμένες διατροφικές σου ανάγκες.

Οι παρεμβάσεις μας έχουν πάντα ως βάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της Διατροφής και Διαιτολογίας.

Mindful Eating

Στο Mindfoodness Καλλιθέας ένας από τους βασικότερους στόχους μας είναι να διαδώσουμε τις τεχνικές της ενσυνείδητης διατροφής (mindful eating) σε διαιτώμενους που αναζητούν διαιτολόγους σε Καλλιθέα και Νότια Προάστια. 

Έτσι, κάθε συνεδρία εστιάζει αποκλειστικά σε εσένα, δίνοντάς σου χώρο και χρόνο για να μάθεις, να εξερευνήσεις και να εξελιχθείς. Με τον τρόπο αυτό οι υγιεινές συνήθειες γίνονται πανεύκολα ο νέος τρόπος ζωής σου.

Διαιτολογικό Γραφείο Mindfoodness Καλλιθέα

Τι είπαν όσοι μας εμπιστεύθηκαν

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν έχεις κάποια ερώτηση που μας έχουν κάνει άλλοι πριν από εσένα τότε είναι πολύ πιθανό να βρεις την απάντηση εδώ. 

Στο διαιτολογικό μας κέντρο στην Καλλιθέα η λιπομέτρηση γίνεται με τη μέθοδο της Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης (ΒΙΑ), η οποία είναι γενικά μια ασφαλής και αξιόπιστη μέθοδος. Επιπλέον, διαθέτουμε δερματοπτυχόμετρο για τη μέτρηση του υποδόριου λίπους.

Προσοχή! Δεν θα πρέπει να κάνετε λιπομέτρηση με τη μέθοδο ΒΙΑ εαν:

  • είστε έγκυος 
  • έχετε τοποθετημένο βηματοδότη
  • φέρετε λάμα ή άλλου είδους μεταλλική επιφάνεια στο σώμα σας.

Δεν υπάρχει μία Δίαιτα που να είναι κατάλληλη για όλους.

Οι διατροφικές μας ανάγκες επηρεάζονται από:

  • το φύλο
  • την ηλικία
  • τον τρόπο ζωής
  • τα επίπεδα φυσικής δραστηριότητας
  • την κατάσταση της υγείας κ.ά.

Στο Mindfoodness Καλλιθέας δεν χρησιμοποιούμε “Επώνυμες Δίαιτες”, αλλά σχεδιάζουμε Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής. Η καλύτερη δίαιτα, λοιπόν, είναι αυτή που σχεδιάστηκε για εσένα από ειδικούς και είναι αυστηρά προσαρμοσμένη στις ατομικές σου ανάγκες. 

Είναι γεγονός ότι πολλοί άνρωποι ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους λίγο παραπάνω το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά δεν είναι υγιές να ενισχύουμε μία τέτοια αντίληψη.

Ως ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ πιστεύουμε ότι η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση είναι ζητήματα, που θα πρέπει να μας απασχολούν καθόλη τη διάρκεια του έτους και όχι λίγο πριν το καλοκαίρι.

Στο Μindfoodness σε εκπαιδεύουμε ώστε να αποκτήσεις τις διατροφικές συνήθεις που θα  σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα με το σώμα σου όλες τις εποχές του χρόνου!

Εάν αναζητάτε διαιτολόγους στα Νότια Προάστια (π.χ. Καλλιθέα) με δυνατότητα online συνεδριών, στο Mindfoodness αναλαμβάνουμε περιστατικά εξ’ αποστάσεως όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις εξ’ αποστάσεως συνεδρίες και να κλείσετε το ραντεβού σας άμεσα.

Είναι μύθος ότι η απώλεια βάρους πάει πακέτο με τα άνοστα φαγητά. Η εξατομικευμένη παρέμβαση εστιάζει σε εσένα, στις ανάγκες σου και στον μέχρι τώρα τρόπο διατροφής σου.

Καμία Δίαιτα δεν περιλαμβάνει νερόβραστα φαγητά, εαν εσύ δεν το θέλεις. Σκοπός μας είναι να έχεις ορατά αποτελέσματα και οι αλλαγές στη διατροφική συμπεριφορά (όπου αυτό χρειάζεται) να γίνονται σταδιακά και ομαλά, ώστε να γίνουν συνήθειες για μια ζωή.

Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Η πρόσληψη βάρους μπορεί να είναι εξίσου δύσκολη με την απώλεια.

Στις περιπτώσεις που ένα άτομο έχει πολύ χαμηλό βάρος θα πρέπει να εξεταστούν και άλλοι παράγοντες υγείας και φυσικά να σχεδιαστεί ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο σε συνδυασμό (κατά περίπτωση) με φυσική δραστηριότητα.

Η συστηματική παρακολούθηση από ειδικό παίζει και εδώ σημαντικό ρόλο, όπως και στην περίπτωση της απώλειας βάρους.

MINDFOODNESS - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Θα Μας Βρείτε

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλέιστε ραντεβού στο νέο διαιτολογικό μας κέντρο στην Καλλιθέα.