Γονιμότητα

Είναι γνωστό οτι η διατήρηση ενός υγιούς βάρους, κατά την περίοδο πριν τη σύλληψη μειώνει τις πιθανότητες για επιπλοκές κατά την κύηση.  Επιπλέον, έρευνες δείχνουν οτι η ποιότητα του σπέρματος επηρεάζεται αρνητικά από διατροφές υψηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένα και trans λιπαρά.

Η επιστημονική ομάδα του Mindfoodness σας παρέχει διατροφική υποστήριξη, τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, ώστε να έχετε τη βέλτιστη γονιμότητα και την καλύτερη δυνατή εγκυμοσύνη.

Εγκυμοσύνη & Θηλασμός

Στο Mindfoodness δίνουμε μεγάλη αξία στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Κατά πάσα πιθανότητα, διανύετε μία από τις πιο όμορφες και πρωτόγνωρες χρονικές περιόδους της ζωής σας και χαιρόμαστε να είμαστε μέρος της!

Ως γυναίκες, κατανοούμε πλήρως τις καινούριες ανάγκες σας και είμαστε δίπλα σας, για να σας υποστηρίξουμε διατροφικά. Με σεβασμό στις εξατομικευμένες ανάγκες και τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτή τη φάση της ζωής σας, έχουμε ως στόχο να σας καθοδηγήσουμε, ώστε να επιτύχετε τη βέλτιστη θρέψη και ανάπτυξη για τη νέα ζωή που φέρνετε στον κόσμο και να διατηρήσετε τη δική σας καλή υγεία.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε:

  • ζευγάρια που επιθυμούν να προγραμματίσουν μία εγκυμοσύνη
  • γυναίκες που βρίσκονται είτε στο στάδιο της εγκυμοσύνης είτε σε αυτό του θηλασμού

Διατροφη κατα το θηλασμο