Τρίτη Ηλικία

Με το προσδόκιμο ζωής να ανεβαίνει κάθε χρόνο, η διατήρηση ενός καλού επιπέδου ψυχικής και σωματικής υγείας κατά την τρίτη ηλικία θεωρείται ζωτικής σημασίας.

Στο Mindfoodness δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην απλουστευμένη επεξήγηση των αποτελεσμάτων των αναλύσεων που πραγματοποιούμε, ώστε να γίνονται πλήρως κατανοητές τόσο οι μετρήσεις και η χρησιμότητα τους, όσο και οι εξατομικευμένες οδηγίες που δίνονται από εμάς.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης, όσο και κατά τη διάρκεια ασθενείας/αναπηρίας, να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας και να περάσετε περισσότερα χρόνια υγιούς και ενεργούς τρίτης ηλικίας.

Για το λόγο αυτό, σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, μετά από τη λήψη ενός λεπτομερούς ιατρικού και διατροφολογικού ιστορικού. Προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σας, ακούγοντας τις ανάγκες σας και να συνυπολογίζουμε τις συνήθειες σας και τις τυχόν συνυπάρχουσες παθολογικές καταστάσεις.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε:

– άτομα άνω των 65 ετών που έχουν ανάγκη διαχείρισης βάρους με ή χωρίς συνοδά προβλήματα υγείας

– άτομα άνω των 65 ετών που χρήζουν διαιτολογικής παρακολούθησης για λόγους υγείας, παρόλο που το βάρος τους θεωρείται φυσιολογικό